Orkanplanlægningen begynder måneder tidligt

Efterhånden som oversvømmelsesvandet falder tilbage og skaden forbliver, trækker en mand et reliefsug, selvom det er tempereret af tanker om de opgaver, der er i forvejen. Vand beskadiger første etage i hans hus, og der er oprensning og reparation til at blive gjort, men han Forestiller sig det kunne være værre; Hans familie er sikker, og parajumpers gobi udsalg de er endelig i stand til at komme tilbage for at undersøge alle skaderne.

Han ser soldater ledsage politibetjente ned ad gaden, så der ikke er nogen, der præger i de nu ødelagte hjem. Det parajumpers jakke 2013 var kun nogle få timer tidligere soldater skubbet den store snavs ud af vejen, hvilket gjorde det muligt for manden at vende tilbage i en lånt lastbil. To dage før, kort efter orkanen lavede landsted sydvest for sit hjem, lærte han, at han billige Parajumpers jakker havde været forkert, da han antog, at hans hus ville være sikkert. Hans familie havde forladt, men han var blevet strandet, hans bil skyllet væk og vandede rundt, før han kunne reagere. Vinden og regnen havde ikke været særlig alvorlige i hans område, men stormfloden kom ind med lynhastighed. Han var fast på sit tag og håbede på hjælp. Han så, hvad der lignede et luftudstilling af helikoptere, der svirrede Omkring hans nabolag plukkede dem, der blev på trods af advarsler fra byens embedsmænd. Han ventede på sin tur til en anden mørkegrå Navy-helikopter for at vinke ham ind i sin støjende, blæsende hytte parajumpers jakke dame med andre våde uheldige.

Langs kysten hvert år ender mennesker i situationer som denne mand. Alt han ved, er, at han havde brug for, hans liv var truet, og der kom nogen til at hjælpe. Han var ligeglad med serviceuniformer, skulderplaster, enhedsbetegnelser eller kommandokæder, han passede kun om, at han kunne se sin familie igen.

Dage tidligere koordinerede hans stats nødforvaltere med og anmodede om assistance fra.

En uge tidligere var Department of Defense elementer begyndt at stille stille til sin stat i forventning om anmodninger om deres evner. Soldaterne med politiet var statlige, der skød affald fra vejen med en anden stats National Guard ingeniører, helikopterne var fra aktiv hær, marine korps og flåde med parajumpere fra.

Måneder tidligere var Forsvarsministeriet partner med, andre agenturer og hans stat mødtes for at koordinere hvilket agentur sandsynligvis ville udføre hvilken opgave under en katastrofe. Det er her, hvor vi nærmer os 2013-orkanen i 2013. Det er kun konstant årvågenhed, der kulminerer i en sidste øvelse, der holder forsvarsministeriet klar til at reagere og redde liv. I denne uge er US Army North vært for en orkanberedskab Bore, en øvelse af koncept (ROC bore), som sikrer reaktionen.

Manden på kysten, der var afhængig af livreddende helikopter, må aldrig forstå de tidligere bestræbelser; Disse bestræbelser er afgørende, så han behøver ikke vente eller værre.