Pro og Con 2 bogstaver

‘Off Base’ af Lawrence Korb (Op Ed, 22. maj) er faktisk ude af bunden i sit forslag om, at Gabreski National Guard Air Base i Westhampton bør lukkes. Denne base blev holdt udenfor listen over baser, der anbefales til afslutning af forsvarsministeriet, ikke fordi det er godt for Long Island, men fordi det er afgørende for sikkerhed i hjemlandet.

Helt væk fra basen var hr. På base hos Gabreski er 908 trænet militærpersonale. parajumpers jakke 2013 Blandt dem er 56 højtuddannede luftrednings parajumpere, hvis træning kræver mere end tre år at fuldføre. Den 150 kilometer lange bevægelse ville decimere fløjen, fordi mere end 90 procent af dens statsborgere flyverne bor og arbejder på Long Island i deres fuldtidsjob og ikke vil bevæge sig.

Man kan ikke komme fra Long parajumpers jakke Island til Stewart parajumpers jakke dame uden at stå over for betydelig trafik og større broovergange. I modsætning til en sådan pendling vil de fleste af de højtuddannede luftvagter træde tilbage og blive tabt for vores regionens og nationens sikkerhed og forsvar for evigt.

Gov. George E. Patakis tidligere meddelelse om at bekæmpe lukningen af ​​militærbaser i New York State var dårlige nyheder for både skatteydere og soldater. Med Sovjetunionens død er der overskud og forældede militærfaciliteter i New York og Stort set alle andre stater i hele Amerika. For mange politikere tror på konsolidering og lukning af overskydende militære anlæg, ikke bare i deres distrikt eller stat.

Det er skuffende, at Mr. Pataki har spildt millioner i skatte dollars om ansættelse af konsulenter til lobbyvirksomhed for Washington for at holde alle militærbaser i New York åbne. Vores tropper foretrækker bedre udstyr, krops- og køretøjsarme, højere lønninger og boliger til familier end at fortsætte med at spilde penge for at holde hver militær base åben.

Hr. Pataki kunne have demonstreret reelt lederskab ved at komme frem med specifikke anbefalinger til base lukning. Lukkede baser kan konverteres til investeringer i den private sektor til ny industri, boliger, skoler eller parker. Forestil dig mulighederne, hvis parajumpers new denali jakke Francis S. Gabreski Airport nogensinde blev tilgængelig til konvertering.