Design i verdensklasse fra Parajumpers

Parajumpers high end italiensk design

Parajumpers er dunjakker i verdensklasse! Her taler vi ultimativ komfort, perfekt pasform og unikke detaljer. Og er du én af dem, der ogs kun vil have det aller ypperste og gr du ikke p kompromis med hverken kvalitet eller lkkerhed? S tag et nrmere kig p Parajumpers. Vi er selv meget, meget begejstrede for de unikke dunjakker og har ladet os rive med at de flotte styles fra “Mestervrks serien”, som Parajumpers har dbt deres serie af de aller flotteste, varmeste og mest populre dunjakker. Vi har svrt ved at vlge, da jakkerne hver isr et s lkre og gennemfrte.

Du kan lse meget mere om de forskellige typer jakker og vinterjakker Parajumpers producerer (blandt andet: Kodiak, Long Bear, Light Long Bear Angie) ved at se vores smarte oversigt over Parajumpers jakkerParajumpers er kendt for de fede og unikke detaljer. Italienske Parajumpers gr et stort arbejde for at undg fake. Derfor er alle gte Parajumpers jakker ogs forsynet med et unikt serienummer, i form af en stregkode med tal. Dette er din garanti for at du har kbt den gte vare. Alle Parajumpers’ jakker er udstyret med det genkendelige logo emblem, som p mange modeller ogs kan tages af. De karakteristiske PJS karabinhager, udviklet helt specielt til Parajumpers, kan ogs tages af, hvis du synes du bliver lidt for markante. Og p de varme vinter dunjakker findes den helt specielt udsgte pelskant, som kun kan fs i den kvalitet fra de vilde asiatiske vaskebjrne.

Parajumpers brand og inspiration

Parajumpers er inspireret af og opkaldt efter de specialtrnede mnd i redningstjenesten i Alaska, der kommer ndstedte til hjlp i den vilde og ekstremt r natur i omrdet. De meget modige redningsmnd, ogs kaldet PJs, stter deres liv p spil for andre. Derfor bruges mottoet: That others may live.

Parajumpers blev lanceret i Italien i 2005. Og bag brandet str den legendariske designer Massimo Rossetti samt modeproducenten Ape Partners. Parajumpers er meget populrt hos kendte personligheder blandt andet er Brad Pitt og Angelina Jolie set med fede designerjakker fra Parajumpers.