Long Bear Jakke og Parajumpers Gobi Bmober Udsalg

parajumpers danmarkParajumpers Jakke Tilbud Long Bear Jakke og Parajumpers Gobi Bmober Udsalg17. november 2016 by parajumpers parajumpers jakke tilbud, parajumpers jakke udsalg, parajumpers long bearLeave a comment

Italieneren og grundlggeren af Parajumpers, Massimo Rossetti, har brugt sine mange rs erfaring med tekniske tekstiler, til at udvikle denne kollektion af hjteknologisk og innovativt overtj, designet til maksimal parajumpers jakker tilbud funktionalitet. Inspireret af mndene p redningsstation 210 i Alaska, har han medtaget erfaringerne fra deres store viden om kulde, storm og de ellers ekstreme vejrforhold, i konstruktionen af jakkerne. Disse ekstreme mnd kaldes PJS Parajumpers. Reddere, der med sit eget liv som indsats, indsttes i nogle af de mest afsides og ekstreme steder i verden, for at redde folk i nd.

Alle jakker ne er derfor lavet af de bedste materialer; de mest slidstrke og ndbare nylonkvaliteter, kraftige tovejs stllynlse, teknisk foer, lightweight dun og med gte pels i htter / kraver. GPS, mobiltelefon samt diverse andre ndvendige accessories. Med en Parajumpers jakke udsalg er man sikret overtj i en klasse for sig, som kan klare selv den vrste vinter!

Parajumpers Masterpiece Long Bear Dame. Parajumpers Masterpiece Long Bear Sort.

Den lkreste dunjakke fra Parajumpers.

Parajumpers Jakken har alle de fede detaljer og geniale tekniske egenskaber, som PJS er kendt for! Htten kan deles s den falder flot ned over skulderne, den kan reguleres s den slutter tt til.

Pelsen kan tages af og samlet kan det hele lynes af kraven. Fyldet er af hj kvalitetsdun, hvilket sikrer den optimale isolering og varmefordeling.

Den ultimative parajumpers vinterjakke, som holder mange ssoner igennem! Blossom er officiel forhandler af Parajumpers dame jakker i Danmark.

Parajumpers Jakke: Faldende snefnug i gradvist kolde rstid, en hyggelig vinter jakke er det bedste valg, polyester shell, indenfor varme fjer polstring. I fuldt ud opfylder de praktiske funktioner p samme tid varmt og nogle mode stil, Parajumpers jakker er garderobe must have poster. Denne brand jakke er vrd at kbe.

parajumpers jakke tilbud parajumpers jakke udsalg parajumpers long bearParajumpers Dame Oslo, Parajumper Lightweight Dame Udsalg, PJS Parajumpers Tilbud.