Parajumper Lightweight Dame Udsalg

Den robuste sporty udseende parajumpers jakker dame er ikke nogen tilfldighed. Som chefdesigner Rossetti opfylder den skaldte han er fascineret. Den faldskrm redning Springer udsttes i deres operationer alvorlige farer. Men is, vd og blsende betingelser kan de ikke skade. Strk og modig de flger mottoet andre kan leve. Denne magi er nu p badges af den parajumpers online shop.

Omkring 250 komponenter og et stykke af gul rivetrd som anerkendelse: Jakker fra parajumpers online shop er tekstil vidundere fra sportstj Oberliga! Mange lynlse og lommer karakterisere de oprindelige design Parajumpers jakke tilbud. Selv til overdel af mestervrker er vandafvisende og vindtt. De jakker til kvinder har en buet form p grund af elastik. Med deres forstrkede ledning bnd p skuldre og krave jakker til mnd klder er for sande vovehalse.

Lkker letvgts regnjakke fra Parajumpers. Jakken har fire lommer foran og kan ogs lynes op, under armene. En super fed jakke, som intet vejer. Parajumpers Jakke Herre. Perfekt til det danske vejr!Pasform: Normal i strrelsenDe blev inspireret designer af hj kvalitet jakker og frakker fra en rednings eskadrille i Alaska de Parajumpers. Baseret p deres vejrbestandigt udstyr konstrueret italienere Massimo Rossetti og i 2005 sin frste samling, som br vre praktisk og moderigtigt samtidig. Nogle modeller, ssom Gobi eller Phoenix er opkaldt efter legendariske missioner faldskrmsorganisationen. Resultatet er en elegant pkldning, der er srligt vejrbestandigt.

De klassiske Parajumpers vinterjakke er varmet, komfortable dynejakker. Bortset fra den hyggelige seng isr slidstrkt nylon og vandafvisende polyamid bruges. Desuden kan den indvendige foring fjernes afhngigt af modellen, bestr hovedsagelig af kolde resistente polymerer. Htten og aflselige med en krog krave hnd, er normalt foret med fluffy pels.