Parajumpers Forhandler Dk ateliersalensgalleri

Pjs Parajumpers Udsalg,Parajumpers Forhandler Dk

Luftforurenende stoffer, herunder diesel udstdning partikler (DEPS) har vist sig at forbedre allergiske reaktioner. DEPS stimulere luftvejsepitelceller celler til at producere forskellige cytokiner; har dog den intracellulre signaltransduktionsvej og inddragelse af reduktion og oxidation (redox) kontrol i DEP aktiveret signalering ikke fastlagt. Parajumpers Forhandler Dk I den foreliggende undersgelse har vi derfor undersgt rollen af p38 mitogen aktiveret protein (MAP) kinase i DEP induceret interleukin 8 (IL 8) og RANTES produktion af humane bronkiale epitelceller (BECs) for at klarlgge den intracellulre signaltransduktion pathway, der regulerer IL 8 og RANTES produktion. Desuden har vi ogs undersgt effekten af en thiol reducerende middel, N acetylcystein (NAC), om DEP induceret p38 MAP kinase aktivering og cytokinproduktion for at klarlgge redox kontrolmekanisme i DEP induceret p38 MAP kinase aktivering og IL 8 og RANTES produktion. Resultaterne viste, at DEP induceret IL 8 og RANTES produktionen og threonin og tyrosin phosphorylering af Pjs Parajumpers Udsalg p38 MAP kinase, hvilket afspejler aktivering af p38 MAP kinase i BECs. SB 203580, som specifik inhibitor af p38 MAP kinase aktivitet, inhiberede DEP induceret IL 8 og RANTES produktion. NAC inhiberede DEP induceret p38 MAP kinase aktivering og IL 8 og RANTES produktion. Disse resultater indikerer, at p38 MAP kinase spiller en vigtig rolle i DEP aktiverede signalvej, der regulerer IL 8 og RANTES produktion af BECs, og at den cellulre redox tilstand er kritisk for DEP induceret p38 MAP kinase aktivering frer til IL 8 og RANTES produktion.