nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En elevationsseng er din luksuriøse opgradering, når du vælger en ny seng. Går du for eksempel fra en standard enkeltmandsseng, vil du helt sikkert blive glad for de smarte funktioner og komfort, der følger med en elevationsseng. Udvalget af elevationssenge spænder vidt hos My Home Møbler. Ens for dem alle er, at du kan købe dem til en lav pris og stadig få komforten med. Når du først har fundet din nye drømmeseng med elevation, får du både bedre søvn, ekstra hygge og en seng, der tilpasser sig dine behov.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Elevationssenge

 

Alle fortjener at sove optimalt i en komfortabel seng. En elevationsseng er din luksuriøse opgradering, når du vælger en ny seng. Går du for eksempel fra en standard enkeltmandsseng, vil du helt sikkert blive glad for de smarte funktioner og den komfort, der følger med en elevationsseng.

 

Udvalget af elevationssenge spænder vidt hos My Home Møbler. Ens for dem alle er dog, at du kan købe dem til en lav pris og stadig få komforten med. Når du først har fundet din nye drømmeseng med elevation, får du både bedre søvn, ekstra hygge og en seng, der tilpasser sig dine behov.

 

Her er fordelene ved elevationssenge

Vi kender alle sammen den trælse følelse i kroppen, når vi har siddet for længe ned og ikke fået den rette støtte. Ondt i ryggen eller lænden gør, at vi må rette os hele tiden, før vi sidder eller ligger godt igen. Ligeledes kan en dårlig madras give søvnproblemer. Sådan er det ikke med en god elevationsseng, der giver ergonomisk støtte. Kort fortalt er en elevationsseng kvalitet for pengene. Sådan er det i hvert fald, når du handler hos My Home Møbler.

 

Måske drømmer du om at se fjernsyn i sengen om morgenen eller en fredag aften? Eller hvad med at slappe af med en god bog? Uden at få ondt i kroppen? Når du køber en elevationsseng, har du mulighed for at få tilpasset sengen, så den passer lige præcis til dine behov. I vores sortiment finder du blandt andet elevationssenge i målene 180x200 centimeter med vaskbar topmadras og trådløs fjernbetjening. Sort på hvidt:

 

  • Du kan indstille sengen for optimal komfort i ligge- eller siddeposition

  • Du slipper for ekstra puder eller en kile i sengen

  • Du kan ligge med benene oppe for godt blodomløb

  • Du og din partner kan få hver jeres hårdhed i madrassen

  • Du får en generel bedre nattesøvn

    Behøver vi sige mere? Der er mange fordele, og har du behov for en fleksibel seng, er en elevationsseng det optimale valg for dig. Her får du det bedste fra alle andre senge i det samme møbel.

     

5 gode råd: Sådan vælger du en elevationsseng

En seng behøver ikke kun at være til at sove i. Faktisk vælger flere danskere at gøre lidt ekstra ud af deres soveværelse og seng. Og det er med god grund. I løbet af vores lange liv befinder vi os ofte i sengen. Faktisk bruger du i gennemsnit en tredjedel af dit liv i sengen. Derfor er det vigtigt, at du fra starten vælger den rigtige seng og ikke går på kompromis med den gode nattesøvn.

 

Hos My Home Møbler er vi glade for at give vores kunder en hjælpende hånd – det er inklusiv valg af en elevationsseng. Før du køber en elevationsseng, bør du overveje følgende:

 

1: Vær tålmodig i jagten

Måske har du allerede gjort dig nogle forventninger om, hvordan din nye seng skal se ud. Men en seng handler ikke kun om udseende, den skal også matche din krops behov. Du må derfor væbne dig med tålmodighed i din jagt på en elevationsseng. Når du først har fundet det rette match, er det alle pengene værd. Giv din nye seng to ugers prøve, så din krop når at vænne sig til den.

 

2. Din ryg skal være ret

Hårdhed af madras er din vigtigste beslutning. Du bør således gå efter en madras, der får din rygrad og dine nakkehvirvler til at være så lige som muligt – også når du ligger på siden. Dine hofter og skuldre skal helst synke en smule ned, mens taljen har brug for støtte uden at falde ned i madrassen. Husk, at din partners behov kan være anderledes end dine. Gå derfor efter forskellige madrasser og fastheder.

 

3. Find en passende størrelse til din højde

Hvor stor din elevationsseng skal være, afhænger af flere ting. Skal det være en single seng, er de typisk i 90x200 centimeter, mens trekvartseng er 140x200 centimeter, og en dobbeltseng er op til 180x200 centimeter. Vi anbefaler, at du køber en seng, der er mindst 10 centimeter længere, end du er høj.

 

4. Test, test og test

Når du køber en seng online hos My Home Møbler (eller i en af vores butikker), anbefaler vi, at du tester din elevationsseng først. Sæt god tid af, da det er tæt på umuligt at få en ordentlig fornemmelse på blot to minutter. I sidste ende er det dig, der ved bedst, om din nye elevationsseng er optimal for din krop.

 

Men vær opmærksom på, at nye senge kan føles meget anderledes og mindre komfortable end din nuværende seng. Hvis du har været vant til at sove i én slags seng i meget lang tid, kan det tage tid for kroppen at vænne sig til noget nyt. Det behøver ikke betyde, at den nye seng er forkert for dig. Vi anbefaler altid, at du får hjælp og rådgivning af vores personale.

 

5. Vælg design efter din stil

Hos My Home Møbler er designet på vores elevationssenge enkelt og moderne, hvilket gør, at de passer ind til de fleste hjem. Når du køber en ny elevationsseng, medfølger der ofte en sengegavl, og du kan vælge mellem forskellige slags ben. Vælger du høje ben, kan du med fordel skubbe bedrollers ind under sengen. Vil du gerne have en hovedgavl, får dit soveværelse med garanti et elegant udtryk.

 

Sådan passer du på din elevationsseng

Det gælder for alle senge - elevationssenge som boxmadrasser - at jo bedre du passer på dem, jo længere holder de. Derfor anbefaler vi, at du køber en topmadras, som ikke blot beskytter sengen men også giver mere komfort. For yderligere beskyttelse kan du købe en rullemadras til at lægge ovenpå topmadrassen, som derved skåner både seng og topmadras for sved og snavs.

 

Komfortable elevationssenge på tilbud

Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen: En elevationsseng er ikke bare en seng. Den er dit luksuriøse helle, når du vil slappe af. Desværre kan mange mennesker have tendens til at være hurtige på aftrækkeren, når de køber en ny elevationsseng. Elevationssenge kan nemlig hurtig komme op i det dyre leje, og det kan få folk til at vælge en billigere model, der ikke dækker deres behov.

 

Den gode nyhed er, at det ikke er umuligt at finde en billig elevationsseng. Hos My Home Møbler vægter vi din komfort og tilfredshed højt, og derfor har vi ofte tilbud på gode elevationssenge til skarpe priser online. Vi har nemlig en klar ambition om, at du skal kunne sove godt om natten til en fornuftig pris. Med en elevationsseng på tilbud kan du således gøre et rigtigt godt køb.

 

Hold øje med tilbud på elevationssenge her på siden. Nogle gange kan du skære over halvdelen af prisen fra! Se også resten af vores outlet.

 

Skal du have et bord, der passer til din nye elevationsseng? Se vores store udvalg af sengeborde og natborde. Så har du altid en plads til dine briller, fjernbetjeningen eller din bog.

 

Hurtig levering på elevationssenge

Når elevationssengen først er købt, skal du ikke vente længe på den gode søvn. Op til 80 procent af vores sortiment bliver leveret inden for blot én uge.

 

Sidder du med et spørgsmål eller to? Så find kontaktoplysninger til My Home Møbler her, og kontakt os med det samme.

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge din lokale My Home Møbler og snakke med vores udlærte personale. Det kan jo være, at vi har nogle elevationssenge eller udstillingsmodeller, som du kan købe på tilbud.

 

 

Måske synes du om