Find de rigtige lamper til natbordet

LED bordlamper er ideelle til at have på natbordet, fordi de er energieffektive og holder i mange år. De er også gode til at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset. Herunder kan du blive klogere på, hvordan du vælger de rigtige borldlamper til natbordet.

Sådan vælger du den rigtige LED bordlampe

Der er mange ting, du skal tage i betragtning, når du vælger LED bordlampe til natbordet. Først og fremmest skal du overveje, hvilket look du ønsker. Vil du have en klassisk lampe eller en moderne lampe?

Nogle af de klassiske lamper findes i en traditionel stil med en kontrastfarvet lampeskærm. Moderne lamper findes ofte i en minimalistisk stil med en ensfarvet og generelt mere simpel skærm.

Du skal også overveje, hvor meget lys du ønsker. LED bordlamper kommer i mange forskellige lysstyrker. Nogle lamper har også mulighed for at justere lysstyrken, så du kan tilpasse lyset efter behov. Hvis dette er vigtigt for dig, skal du se efter en dæmpbar LED bordlampe.

Endelig skal du overveje, hvor meget plads du har på natbordet. Hvis dit bord ikke er særligt stort, skal du holde godt øje med målene på den lampe, du har kig på.

Hvor meget strøm bruger en led bordlampe?

En led bordlampe bruger meget mindre strøm end en gammeldags lampe med glødepærer eller halogenpærer. Et typisk forbrug for en led bordlampe ligger på omkring 2 watt, mens et forbrug for en glødepære kan ligge på 40-60 watt. Dette betyder, at en led bordlampe kan spare op til 90% af strømmen, der bruges til belysning.

Hvor længe varer en almindelig pære i forhold til en led-pære? En traditionel pære kan typisk have en levetid på mellem 1000 og 2000 timer, hvorimod en led-pære kan have en levetid på op til 25.000 timer. Det betyder, at led-pærer typisk kan holde 5-10 gange længere end en pære.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *