Kontorstol hjemmekontor

Find den bedste kontorstol til dit hjemmekontor

Arbejder du ofte hjemmefra? Så er det i den forbindelse vigtigt, at du sørger for at indrette dit hjemmekontor på en både, der er ergonomisk behagelig for din krop. Det vil altså sige, at det først og fremmest handler om at finde nogle gode og komfortable møbler, der giver de bedste forudsætninger for god trivsel. I denne artikel får du derfor tips og tricks til, hvordan du vælger en god kontorstol til dit hjemmekontor.

Variation og bevægelse

Første punkt på dagsordenen, når du skal indrette dit hjemmekontor, er kontorstolen. Kontorstolen er alfa og omega for ergonomien og ikke mindst din trivsel, mens du arbejder. Det bliver generelt anbefalet, at du sørger for variation og bevægelse, når du arbejder. Det er ikke sundt at sidde på én bestemt måde i mange timer – ej heller at sidde helt stille. Derfor bør du gå efter en kontorstol, der giver dig mulighed for bevægelse og variation i dine siddepositioner.

For at få den mest optimale ergonomi er det vigtigt, at du finder en kontorstol med god støtte til ryggen. Din ryg skal bære dig gennem livet i mange år, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at passe godt på den. Ryggen er nemlig en vigtig del af din sundhed og trivsel. Derfor skal stolen være i stand til at tilpasse sig efter din krop og give dig støtte i både øvre og nedre ryg. Det er desuden også en god idé at investere i en kontorstol, der kan stilles i den rigtige højde. Du bør altid stille den i en højde, der gør det muligt for dig at hvile fødderne på gulvet.

Årsager til at vælge en stol med hjul

Som vi nævnte for dig i indledningen, er det vigtigt med bevægelse og variation. Derfor bør du købe en kontorstol med hjul, så du kan trille frem og tilbage på gulvet, og så du nemt kan komme i bevægelse. Det er også mere ideelt, end at du konsekvent skal læne dig for- og bagover, når du for eksempel skal række ud efter en blyant eller en bog. Har du disse parametre i tankerne, er du garanteret god trivsel på dit hjemmekontor.