Dame der sover

Den rette seng kan give dig en meget bedre søvn

Hvis du sørger for at købe en rigtig god seng af en god kvalitet, kan du være sikker på, at det også vil være med til at forbedre din søvn.

Der er alt for mange danskere, der har det med at spare penge på dette område, og det er en skam, da det kan have alvorlige konsekvenser ikke at sove på en god seng.

Vi bruger mange timer i sengen

Vi bruger nemlig utroligt mange timer på at ligge på langs, og derfor er det også vigtigt, at du bruger nok penge på en seng af en god nok kvalitet. Du bruger i snit 7-8 timer i din seng hvert eneste døgn, og hvis du ligger på en alt for dårlig seng, kan det have alvorlige følger for dig.

En god seng behøver ikke at koste mere end 10-15.000 kroner. Og det kan virke som mange penge, men på den anden side kan den også følge dig i mange år fremover. Så se det som en investering i din egen krop og sjæl.

En dårlig seng kan give dårlig søvn og langvarige skader

Hvis du vælger at sove i en alt for dårlig seng, kan det have påvirkning på dit helbred. Det kan eks. skade din krop rent fysisk, da det kan give dig ondt i nakke og ryg at sove i en dårlig seng. Det kan også have mere alvorlige konsekvenser, hvor det bl.a. kan føre til overvægt eller en for tidlig død, hvis du ikke sover nok.

Og du kommer ikke til at sove nok, hvis du ikke sover i en seng, der er god nok. Så gør dig selv og dit helbred den tjeneste at købe en seng, der er af en ordentlig kvalitet.

Bestil din nye seng på nettet

Har du god nok dækning på din mobil til at være på nettet – du kan altid tjekke dækning på dækningskort TDC – kan du med fordel også bestille din seng online nemt og hurtigt via din mobil.Mange online butikker der sælger senge leverer dem direkte hjem til din dør. Det er nemt og hurtigt, og i flere tilfælde kan du også være så heldig, at de tager den gamle seng med sig igen, så du ikke selv skal stå for at skille dig af med den, når den nye nu er kommet. Det er virkelig nemt.