Stuk er blevet mega populært igen

Stuk er normalt noget vi forbinder med ældre boliger og lejligheder, hvor personer der var over middelklassen, levede for flere år siden. Men stuk er kommet tilbage og denne gang ret sikkert for at blive.

Sæt dit eget præg på dit hjem med stuk

Stuk har den fantastiske egenskab at den kan sætte et præg på hjemmet. Den gammeldags stuk, som man har fra den oprindelige tid, er som regel udarbejdet med flotte motiver og detaljer.

Derfor kan man i flere tilfælde mene at det ikke passer ind i de moderne hjem, der ofte bærer præg af minimalismen, men i dag er der designet stuk der også passer ind til selv den minimalistiske smag. Du kan læse mere om stuk og det der hører til her: https://www.stukeksperten.dk.

Grunden til at stuk nok har fundet vejen tilbage til at være mega populært igen, kan ret sikkert findes i at folk rigtig gerne vil skabe et bestemt udtryk i deres hjem, men uden at ødelægge den ellers minimalistiske eller stilrene indretning.

Stuk for en hver smag. Foto: Unsplash

Moderne stuk der passer ind til den minimalistiske og mere stilrene indretning

Med moderne stuk er det muligt at finde noget der også passer ind i det moderne hjem, da der er skabt flere forskellige typer designs. Der kan findes den helt simple stuk, der ganske enkelt er med til at give rummene et afbræk fra det ellers stilrene look, men det er selvfølgelig også muligt at gå all in og vælge den mere gammeldags stuk, som giver en stemning af herskabsbolig.

De moderne stuk er udarbejdet i andre og mere lette materialer, hvor de gammeldags stuk altid var lavet af gips. Gips er tungt at arbejde med, men har samtidig også en god og ensartet kvalitet som samtidig er mere robust, hvis der skulle ske bump og stød mod materialet. Gips bruges stadig i dag, men ses mest nede i gulvhøjden, hvor det netop er mere udsat for slag